Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016

Οι χώρες δεν χρεοκοπούν από υποσχέσεις που δεν έγιναν, αλλά από τις πράξεις που έχουν γίνει…

Η παρουσία και μόνο των Μητσοτακοβοριδογιωργιάδηδων  αποτελεί ξεπεσμό και λούμπεν συνοικιακή ξευτίλα για την ιστορία της Ελληνικής πολιτικής.
= = =
Κούλης: Ο πρίγκιπας του πολιτικού χερογλύκανου!
Δε μου λες ρε παιδονόμε της Ελληνικής πολιτικής, Κούλη
Βλακούλη, όλες αυτές οι ουρανομήκεις πιτσιλωτές χοντροπαπαριές που εξαπόλυσες την Τετάρτη το πρωί στη Βουλή είναι δικής σου έμπνευσης ή συζητούνται και αποφασίζονται συλλογικά με τους άλλους αυτοϊκανοποιούμενους «μυαλοξεχειλωμένους» του συγκρο­τήματος;
= = =
Πρέπει να πεινάσουμε για να μη χρεοκοπήσουμε, γιατί αν χρεοκοπήσουμε θα πεινάσουμε!
= = =
«Κάθε εμπόδιο για καλό» λένε. Τελικά, πόσα εμπόδια πρέπει να μας έρθουν μέχρι να έρθει αυτό το γαμημένο το «καλό» δεν μας το έχει προσδιορίσει μέχρι τώρα κανείς.
= = =
Κουμουτσάκο, η βλακεία δεν είναι έγκλημα, οπότε όρμα… Πρόβλημα ούτως ή άλλως δεν πρόκειται να αντιμετωπίσεις.
= = =
Πάμε σπουδάζουμε στο Πανεπιστήμιο και δε μας μαθαίνουν πως να κρατάμε ένα δίσκο με καφέδες χωρίς να κινδυνεύουμε να μας πέσει. Άντε μετά να κάνεις καριέρα!
= = =
«ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΩΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΕΙ Η ΝΤΟΡΑ»
Συναυλία συμπαράστασης υπέρ της «άκαπνης» Ντόρας με τα τρία επίθετα για να εξασφαλίσουμε τα τσιγάρα της χρονιάς στην αγαπημένη μας Ντόρα…
= = =
…Δεδομένης της πενίας που διέρχονται άπαντα τα μέλη των Τσιπροχτυπημενοκαμένων φτωχομητσοτάκηδων! Και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε.
= = =
Μάτια δάκρυσαν, τσιμέντα ράγισαν, πλακάκια ξεκόλλησαν, σοβατεπιά σκέβρωσαν, όταν η πάμπτωχη Ντόρα αποφάσισε λόγω της «καταραμένης φτώχειας» να φέρει τα πάνω κάτω  στην καθημερινότητά της, όπως αποκάλυψε η ίδια στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και στον Γιώργο Παπαδάκη. Αναφερόμενη στις αυξήσεις του ΦΠΑ και στους νέους έμμεσους φόρους, δήλωσε ότι έκοψε το κάπνισμα, μετά την αύξηση από 23% στο 24% στο πακέτο τα τσιγάρα!
= = =
Ε, λοιπόν, αρκετές υποχωρήσεις και αμέτρητες γαργάρες κάναμε μέχρι τώρα και δε μπορούμε για ανθρωπιστικούς λόγους να δεχτούμε την οικογένεια Μητσοτάκη των εκατομμυρίων, της Siemens, της εξουσίας, των υψηλών διασυνδέσεων να μην έχει λεφτά για τσιγάρα! Στις 15 Ιουλίου λοιπόν στο Παναθηναϊκό στάδιο θα δοθεί συναυλία συμπαράστασης «ΓΙΑ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ» με την αφιλοκερδή συμμετοχή της αφρόκρεμας του Ελληνικού Θεάτρου και πενταγράμμου. Τη συναυλία θα παρουσιάσει η Όλγα Τρέμη και θα προλογίσουν ο Γιάννης Πρετεντέρης και η Σία Κοσιώνη. Είσοδος 3 ευρώ ή ένα πακέτο τσιγάρα MARLBORO LIGHTS.
= = =
Εξηγείστε μου αν ξέρετε σας παρακαλώ, πόσο καλή φρούρηση έχουν πια αυτά τα πράσα και τους πιάνουν όλους εκεί;
= = =
Η μεγάλη δημοσιογράφος κυρία Μαριλένα Κατσίμη διεκήρυξε από την εκπομπή «STUDIO 3» της δημόσιας τηλεόρασης ότι, «ορθώς η Ν.Δ. αποχώρησε από τη συνεδρίαση της Βουλής!» Ορθότερο θα ήταν να αποχωρούσατε κι εσείς κυρία Κατσίμη από τη δημόσια τηλεόραση. Δυστυχώς, δημοσιογράφος δεν είστε κυρία μου, όσο κι αν επιμένετε, μάλλον παλιομοδίτης εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ είστε… Ένα είδος Κουμουτσάκου με φούστα, δηλαδή!
= = =
Είναι πολύ σημαντικό για μια γυναίκα να γνωρίσει έναν άντρα όμορφο, έναν άντρα νοικοκύρη, έναν άντρα κουβαρντά, έναν άντρα που κάνει καλό sex... Μα το πιο σημαντικό απ' όλα είναι αυτοί οι τέσσερις να μην γνωρίζονται μεταξύ τους!
= = =
Ο πραγματικός φίλος στο τελευταίο κομμάτι της πίτσας φαίνεται.
= = =
ΠΑΕΙ… ΞΕΥΤΕΛΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ…
= = =

 Η Ελλάδα δεν έλαβε ποτέ αποζημιώσεις, ούτε για το κατοχικό δάνειο, ούτε για τα δεινά που υπέστη κατά τη διάρκεια της ναζιστικής κατοχής. Τα 300 δις ευρώ φτάνει το ποσό που χρωστάει η Γερμανία στην Ελλάδα για τις πολεμικές αποζημιώσεις ενώ 11 δις είναι τα οφειλόμενα από το κατοχικό δάνειο, σύμφωνα με το σχετικό, απόρρητο πόρισμα της αρμόδιας επιτροπής του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους


Harry Klynn
16/6/2016