Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016

Νέο μεγαλοπρεπές «άδειασμα» Αβραμόπουλου στον Κυριάκο

Επιμένει στη θέση που είχε εκφράσει προ ολίγων ημερών ο επίτροπος Μετανάστευσης, Δημήτρης Αβραμόπουλος, σχετικά με τον τρόπο εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας, τασσόμενος υπέρ της απευθείας εκλογής του από τον ελληνικό λαό και μάλιστα με αυξημένες αρμοδιότητες.

«Είναι σημαντικό να επιλέγουν οι Έλληνες πολίτες ποιος θα είναι ο αρχηγός του κράτους», τόνισε χαρακτηριστικά στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά» ο Έλληνας επίτροπος, διαχωρίζοντας με αυτόν τον τρόπο -για ακόμη μία φορά- τη θέση του από τις απόψεις τόσο του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη, όσο και των «αυλικών» του, οι οποίοι σε τοποθετήσεις τους έχουν ταχθεί υπέρ της έμμεσης εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας. Για παράδειγμα, λόγο για έμμεση εκλογή έκανε σήμερα ο Κωστής Χατζηδάκης.

 Kostis Hatzidakis @K_Hatzidakis
Είμαι υπέρ της έμμεσης εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας, χωρίς να διαλύεται η Βουλή εξαιτίας της εκλογής του. @Realfm978


Ωστόσο, δεν ήταν το μόνο «άδειασμα» που επιφύλαξε ο κ. Αβραμόπουλος στον Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς εμφανίστηκε κάθετα αντίθετος στη στρατηγική της ΝΔ να ζητάει επιμόνως εκλογές.
«Αυτό στην Ελλάδα από την επομένη των εκλογών να ζητάνε εκλογές, δεν γίνεται. Χρειάζεται σταθερότητα στη χώρα. Οι εκλογές σε τι θα οδηγήσουν αυτή τη στιγμή;», δήλωσε χαρακτηριστικά.


  H θέση που είχε εκφράσει προ ολίγων ημερών ο επίτροπος Μετανάστευσης, Δημήτρης Αβραμόπουλος

altsantiri
21/6/2016